Verschrikkelijk voor Portland-zanger Jente Pironet uit 'Liefde Voor Muziek': "Moet zo snel mogelijk behandeld worden"

door: COS
Jente Pironet van Portland in 'Liefde Voor Muziek'
Afbeelding bron: VTM

Dit jaar maakten we in 'Liefde Voor Muziek' kennis met Jente Pironet van Portland. Hij kreeg zopas vreselijk nieuws te horen.

Jente Pironet moest kort voor de uitzendingen van 'Liefde Voor Muziek' afscheid nemen van Portland-zangeres Sarah Pepels. Zij besloot de groep te verlaten. Na een moeilijke periode keek Jente uit naar een zomer vol muziek.

Maandag stond Jente nog samen met de Nederlandse zangeres Meau op het podium van 'Zomerhit'. Twee dagen later moet hij slecht nieuws aankondigen. 

"Met ontzettend veel spijt en verdriet in het hart moet ik jammer genoeg meedelen dat ik om gezondheidsredenen onze festivalzomer vroegtijdig zal moeten beëindigen", schrijft hij op Instagram.

Pauzeknop indrukken

"Enkele ijzersterke artsen in ons mooie land hebben hersenletsels ontdekt die zo snel mogelijk behandeld moeten worden. Helaas moeten we hierdoor de pauzeknop indrukken om te focussen op het fysieke en mentale welzijn."

"Ik beloof jullie luidkeels dat Portland er in het najaar terug zal staan met de stevigste concertreeks die we ooit hebben gegeven. Ook wil ik jullie alvast bedanken voor de steun en vragen om privacy en rust even te respecteren." Spoedig herstel, Jente!