Buur belt politie omdat klasgenootjes jongetje verwelkomen na strijd tegen kanker

door: MRO
politie
Afbeelding bron: OnkelKrischan / Shutterstock.com

Een buurtbewoner heeft de politie gebeld omdat een 15-tal kinderen uit de lagere school een klasgenootje wilden verwelkomen bij zijn thuiskomst na een strijd tegen kanker.

Het is de buurman van Vinz, de jongen die een jaar lang vocht tegen kanker, die bijzonder ontstemd is dat een buurtbewoner de politie belde. Hij doet het verhaal op zijn Facebookpagina en besluit: "Als dit het nieuwe normaal is, pas ik daar met veel plezier voor."

"Ik hoop dat je genoten hebt van je ware heldendaad om de politie te bellen toen een 15-tal klasgenootjes (8 a 9 jaar) onze buurjongen Vinz kwamen verwelkomen bij zijn thuiskomst na zijn strijd het afgelopen jaar tegen kanker."

"Wat boezemde je precies angst in? De klasbubbel die blij stond te wachten op hun vriend? Hun ouders die aan de andere kant van de straat met autolengte tussen en mét mondmasker hun kroost gadesloegen. Waren het je buren die (ook met mondmasker) enkele slingers hadden opgehangen buiten?"

"Ik hoop dat je genoten hebt om de thuiskomst te verstoren van een dappere jongen die 1 jaar lang gevochten heeft tegen kanker, meer dan 10 chemokuren had , midden in coronatijd."

verhaal Facebook
Afbeelding bron: Facebook
Tags politie