Op deze spaarrekeningen krijg je de hoogste intrest, maar je moet heel goed opletten

door: MRO
Geld - euro
Afbeelding bron: Pixabay

Er zijn op dit moment enkele spaarrekeningen waar je een mooie intrest van 3% en zelfs 3,15% kan krijgen. Maar je moet als klant opletten want aan heel wat van deze spaarrekening zijn voorwaarden gekoppeld.

Je krijgt momenteel de hoogste intrest bij de VDK Ritme Spaarrekening van VDK Bank, volgens Spaargids. De rente bedraagt 3,15%, basisrente en getrouwheidspremie samen. Er zit echter een addertje onder het gras: je mag maximum 500 euro per maand op deze rekening plaatsen.

Vier banken bieden een spaarrekening met een totale intrest van 3,00%, maar bij drie gelden beperkende voorwaarden. ING heeft de ING Tempo Sparen en Argenta heeft de Argenta Groeirekening en op beide spaarrekeningen mag je ook maximum 500 euro per maand storten.

Santander Consumer Bank geeft ook een totaalrente van 3% op de Vision Max rekening, maar je moet minstens 125.000 euro op deze rekening plaatsen en maximum 200.000 euro.

Dan rest er nog de NIBC Getrouwheidsrekening die met een basisrente van 1,20% en een getrouwheidspremie van 1,80% eveneens een totaal van 3% intrest heeft, maar voor deze spaarrekening gelden geen beperkende voorwaarden.