Bart Tommelein legt uit waarom hij zijn afgeknipte krullen mee naar huis nam

door: BVDO
Bart Tommelein
Afbeelding bron: Photonews

Zaterdag gingen de kappers opnieuw open. Ook Bart Tommelein was als een van de eersten van de partij, maar het was vreemd opkijken toen hij zijn afgeknipte haarlokken mee naar huis nam.

Het was en bizar zicht toen Bart Tommelein zijn afgeknipte haren na zijn snit mee naar huis nam. Blijkbaar had de burgemeester van Oostende daar een goede reden voor.

Bart Tommelein kreeg een bijzondere vraag. “Ik heb al veel rare berichten gekregen, maar deze spant de kroon”, vertelt hij aan HLN. “Ik zag weliswaar niet in waarom ik er niet zou op ingaan. Het haar verdwijnt anders toch maar in de vuilnisbak.”

Een kunstenares had Tommelein om zijn haren gevraagd. “Toen ik de weelderige krullenbos van de burgemeester zag tijdens een uitzending van Instagram live kwam het idee in me op. Ik stuurde hem een berichtje met de vraag of hij dat zag zitten. Ik was dan ook verbaasd dat hij akkoord ging”, vertelt Chantal Oreel. De kunstenares zal een portret van de burgemeester maken en zijn afgeknipte haren daarin verwerken.