Mensen denken allemaal hetzelfde over de coronaregels: “Dat moet zeker verdwijnen”

door: BVDO
Overlegcomité
Afbeelding bron: Photonews

Het Overlegcomité nam afgelopen vrijdag een reeks nieuwe beslissingen in de strijd tegen het coronavirus.

Wij vroegen onze lezers of ze tevreden waren met de beslissingen van het Overlegcomité. Een greep uit de reacties...

“Nee.... Het CST zit vele mensen heel hoog! Het zorgt voor verdeeldheid, is totaal achterhaald en er is GEEN ENKELE wetenschappelijke basis die dit ondersteunt! De barometer en de QR code? Denken ze misschien dat wij producten of zaken zijn die ze kunnen inscannen en sorteren? Nee...wij zijn mensen, gevoelswezens! En mensen degradeer je niet tot producten! Dit is mijn eerlijke mening!”

“Nee want ze blijven ons vrijheid afnemen.”

“Neen, het CST moet weg! Laat iedereen beslissen voor zichzelf of vaccinatie iets uitmaakt! Intussen weet iedereen het antwoord wel. Dank voor uw begrip.”

“De CST-pas moet afgeschaft worden, heeft geen enkele wetenschappelijke basis. Waarom de jongeren in het secundair de hele dag hun mondmasker op en 's avonds in het café of de dancing zonder? Allemaal beslissingen die haar noch pluim raken!”

“NEEN, veel landen laten alles los en wij zitten hier met de belachelijkste maatregelen waaronder een stomme barometer. We zijn het belachelijkste land qua regels zoals verleden zomer aan raam in de trein mag je zitten ernaast niet als je niet van hetzelfde gezin bent. Wie vindt zoiets uit?”

“In de disco dansen zonder masker mag maar in de winkel moet je de vod aan houden, waar is de logica? Horecapersoneel moet het aandoen, maar mensen die er eten of drinken niet, zelfs al lopen ze rond.”

“Als je naar toneel gaat moet je het mondmasker ophouden, maar als je daarna in de cafetaria iets gaat drinken, moet het niet meer. Hoe stom is dat?”

“Nee, wat een klucht. Ze blijven het volk uitlachen. Hoe kunnen zij een beslissing nemen in een dancing met 200 mensen zonder masker, in theater met?”

“De regering zorgt niet meer voor werkende burgers.”