Harde commentaren op 'Junior op zoek naar de liefde': "Waarom moet zij zich daar weer mee bemoeien?"

door: LHX
Junior en Stephanie Planckaert in 'Junior op zoek naar de liefde'
Afbeelding bron: Instagram @eenbe

De eerste aflevering van 'Junior op zoek naar de liefde' zit erop. Voorlopig lokt het programma erg gemengde reacties uit.

Er zijn veel mensen die 'Junior op zoek naar de liefde' lekker ontspannende televisie vinden, maar er komen ook heel wat negatieve commentaren op. Zo zijn veel kijkers niet te spreken zijn over het feit dat Stephanie Planckaert zo'n groot aandeel heeft in het programma.

"Wat een moeial is zij", klinkt het op sociale media. "Mocht ik Junior zijn, dan verhuisde ik naar de andere kant van de wereld. Hij geraakt daar anders nooit van af."

"Waarom moet zij zich daar weer mee bemoeien?", vindt nog iemand. "Dat ze zich maar focust op haar kinderen. Leer elkaar toch wat los te laten."

Omdat Stephanie graag babbelt, staat ze regelmatig in de spotlights. Voor sommigen is het dan ook echt genoeg geweest. "Stephanie gaat het weer voor 't zeggen hebben", klaagt iemand. "Als ze maar in de belangstelling staat!" "De grootste betweter en moeial van de clan", wordt ze genoemd.

Toch zijn er ook enkelen die Stephanies steun wel kunnen waarderen. "Ik zou willen dat mijn zus dat bij mij nog deed", schrijft iemand. "Jammer genoeg besef je dat pas als ze er niet meer zijn!"