Heeft Junior Planckaert zijn perfecte match al gevonden? "Alsof ik reflectie van mij zie"

door: COS
Junior Planckaert - Junior op zoek naar de liefde
Afbeelding bron: VRT/Thomas Geuens

Junior Planckaert heeft zijn dames in 'Junior op zoek naar de liefde' een beetje beter leren kennen. Dat deden ze op groepsdates: een culinaire, sportieve en avontuurlijke date.

Met Gwen en Lisa ging Junior Planckaert pizza's maken. Pauline, Evelyne en Delphine gingen dan weer karten met Junior. En Ati, Dianta en Chanan maakten het spannend voor Junior, die hoogtevrees heeft, bij een death ride. 

Na alle dates geeft psychologe Sarah Van Pelt Junior een belangrijke opdracht. Hij moet één dame kiezen voor een persoonlijke date, want een een-op-eengesprek is toch nog "een andere manier om te connecten", legt Sarah uit.

Wie hij daarvoor uitnodigt, zien we al in de preview voor volgende week: het is Ati. Vervolgens horen we Junior ook het volgende zeggen: "We hebben heel veel gelijkenissen, het is precies of ik een reflectie van mij zie. Ze komt buiten zoals ze is. Heel, heel naturel."

Of Junior het met die uitspraak over Ati heeft, daarvoor zullen we volgende week moeten kijken. En er lijkt ook een afscheid aan te komen, want zowel Lisa als Gwen barsten in tranen uit wanneer Junior langskomt om iemand mee te nemen "om even een babbeltje te doen".