Junior Planckaert hakt grote knoop door in 'Junior op zoek naar de liefde': 'Met deze dame heeft hij opvallende overeenkomst'

door: COS
Junior Planckaert - Junior op zoek naar de liefde
Afbeelding bron: VRT/Thomas Geuens

In 'Junior op zoek naar de liefde' heeft Junior Planckaert dinsdag een grote knoop doorgehakt. Hij koos acht dames met wie hij het avontuur wil verderzetten. 

Junior Planckaert probeert zich in 'Junior op zoek naar de liefde' opnieuw open te stellen voor de liefde. Die zou hij binnen enkele weken weleens gevonden kunnen hebben bij een van de acht dames met wie hij het avontuur aangaat.

Junior voelde de sterkste match met (van boven naar onder, van links naar rechts): Delphine (27), Dianta (22), Ati (23), Lisa (28), Chanan (28), Pauline (23), Evelyne (32) en Gwen (23).

Opvallend: de 22-jarige Dianta woont in Vinkt, een deelgemeente van Deinze, maar vooral: hetzelfde dorpje waar Junior zelf opgroeide. De 23-jarige Pauline woont dan weer in het Naamse Celles, waardoor ze perfect tweetalig is. 

Junior gaat ook verder met de 28-jarige Chanan, die langs vaders kant Britse roots heeft. Chanan heeft met Zachary een zoontje van zeven jaar oud.