Komen voorspellingen over nieuw 'Familie'-koppel uit? Erg verrassende beelden duiken op

door: COS
Afbeelding bron: VTM

Aan het begin van het 33ste seizoen van 'Familie' gingen twee powerkoppels (definitief) uit elkaar. Nu staat er iets verrassends te gebeuren.

Niko (Jo Hens) en Mieke (Caroline Maes) zijn geen koppel meer, maar komen wel nog overeen. "We hebben zoveel meegemaakt samen. Dat zou zonde zijn om dat nu zomaar weg te smijten", zei Niko vrijdag nog tegen Hanne.

Niko hoopt dat het terug goedkomt. "Hoe durft die dat eigenlijk nog. Na alles wat die mij heeft aangedaan. Hij heeft zo met mijn voeten gespeeld", zei een boze Mieke toen ze het hoorde. Een spoiler voor maandag 27 november bevestigt dat Mieke geen relatie meer met Niko wil.

In een fragment zegt Mieke tegen Lars (Kürt Rogiers): "Da's toch duidelijk dat dat gedaan is tussen Niko en mij." "Blijkbaar niet voor iedereen", reageert Lars. "Er is natuurlijk maar één manier om hem dat duidelijk te maken..."

Vervolgens zien we hoe Mieke en Lars kussend de douche induiken. Heel wat fans hadden de afgelopen weken al voorspeld dat er weleens (opnieuw) iets zou kunnen gebeuren tussen Mieke en Lars.