14-jarige jongen doodgestoken in filiaal van Albert Heijn

door: BVDO

Zondagmiddag werd rond 14.50 uur een jongen van amper 14 jaar neergestoken in een filiaal van supermarktketen Albert Heijn.

In de Albert Heijn van het Nederlandse Hoogkerk bij Groningen is een 14-jarige jongen neergestoken. Agenten vonden de jongen zwaargewond in de winkel.

Een traumahelikopter kwam ter plaatse, maar de reanimatie van de jongen had geen zin. Hij overleed ter plekke. Kort na de steekpartij werd een 23-jarige man uit Groningen als verdachte opgepakt. De twee kenden elkaar niet, zo liet de politie weten. Ook wat er gebeurd is, is niet meteen duidelijk.

De medewerkers van de supermarkt waren danig onder de indruk van de feiten en kregen slachtofferhulp aangeboden. Ook veel klanten waren getuige van het voorval. De supermarkt bleef na het gebeuren gesloten.

"Wat zich hier heeft afgespeeld is een schokkend en tragisch incident. De burgemeester wil zijn medeleven overbrengen aan de nabestaanden en bekenden van het slachtoffer. Dat zo'n jong leven op deze manier eindigt, is afschuwelijk. Daar zijn nauwelijks woorden voor te vinden", liet het gemeentebestuur aan RTL Nieuws weten.