Jongen (15) schiet genadeloos zijn eigen ouders en jonger broertje dood nadat hij straf krijgt omwille van slechte cijfers

door: PMN
Afbeelding bron: pixabay

Een jongen van 15 jaar heeft voor een vreselijk familiedrama gezorgd. Hij schoot zijn jonger broertje en ouders dood.

De feiten deden zich voor in het zuiden van Spanje. De jongen behaalde slechte cijfers op school.

De tiener mocht van zijn ouders niet meer op het internet en tv kijken. Hij mocht ook niet meer met vrienden afspreken en moest thuis klusjes doen.

De jongen werd er woest van. Zo woest dat hij het jachtgeweer van zijn opa greep en zijn moeder doodschoot, schrijft De Telegraaf.

Zijn jonger broertje probeerde nog weg te vluchten maar werd in de rug geschoten. De jongen besloot om de lichamen te verbergen.

Later op de dag kwam zijn vader thuis. Hij sloeg het pistool uit de handen van zijn zoon, maar die bleek toch sterker te zijn. Uiteindelijk schoot hij ook zijn vader dood.

De jongen leefde de dagen nadien thuis tussen de lichamen. Hij speelde videogames en belde als een zogezegd familielid naar school om te zeggen dat hij niet komen omwille van corona.

Nadat bezorgde familieleden naar het huis kwamen, bekende de jongen alles. Hij zei een woedeaanval gehad te hebben.

Hij kan, gezien zijn leeftijd, een maximale gevangenisstraf van zes jaar krijgen. Allicht zal dat ook gebeuren en zal hij de rest van zijn jeugd moeten doorbrengen in een gesloten instelling.