Luguber! Twee vrouwen nemen dode man mee om geld af te halen in bankkantoor

door: BVDO
Bankkaart
Afbeelding bron: Photonews

In de Amerikaanse staat Ohio hebben twee vrouwen een overleden man meegenomen om geld af te halen in de bank. Daarna dumpten ze het lichaam.

De twee vrouwen reden vorige week maandag met de overleden man van 80 jaar naar de bank om geld af te halen. Door de leeftijd van de man haalden ze in het verleden al geld af door hem mee te nemen in de auto. Voor het personeel van de bank was dat voldoende, dat ze hem zagen zitten in de wagen.

De man was gestorven, maar ze hadden het lichaam zo in de auto gezet op de passagierszetel dat het bankpersoneel hem heel goed kon zien. Nadat ze geld hadden gekregen reden ze naar het ziekenhuis en lieten ze de man achter op de spoeddienst.

Het ziekenhuis verwittigde de politie, die eerst moest achterhalen wie de man was. Toen kwamen ze al snel uit bij de twee vrouwen die bij hem thuis woonden. Met één van hen zou hij een relatie van zeven jaar gehad hebben. De vrouwen waren 63 en 55 jaar oud.

Ze zitten momenteel vast en worden verdacht van misbruik van een lijk en de diefstal van een kwetsbaar persoon. Er wordt ook gekeken of de man een natuurlijke dood is gestorven.