Man (59) vecht voor zijn leven na aanrijding met andere fietser: Wat die laatste doet tart alle verbeelding

door: PMN
Politie - vluchtmdsdrijf
Afbeelding bron: Politie Antwerpen

Een man van 59 jaar raakte woensdag 4 augustus levensgevaarlijk gewond na een ongeval met zijn elektrische fiets. De politie is nog op zoek naar een betrokkene.


 

Het ongeval gebeurde die woensdag rond 12.45 uur in de Rotterdamsestraat in Antwerpen. Dat meldt de politie.

De twee fietsers reden in de richting van het Sint-Jansplein. Op een gegeven moment is het slachtoffer ingehaald door een andere fietser op vermoedelijk een speed pedelec.

Daarop kwamen de twee met elkaar in aanrijding. Eén van hen raakte levensgevaarlijk gewond en werd naar het ziekenhuis gebracht.

De andere fietser reed zonder hulp te bieden gewoon verder. Aan de hand van camerabeelden kon de politie wel een verdachte aanduiden.

Het gaat over een gedeeltelijk kaalhoofdige man die op het ogenblik van het ongeval een blauwe polo, een blauwe jeans en donkere schoenen droeg. Hij is van middelbare leeftijd. Op zijn bagagedrager lag een witte zak. Hij fietste weg in de richting van het Sint-Jansplein en bezocht in die omgeving mogelijk een horecazaak.

De politie en het parket zijn op zoek naar de man die betrokken was in het ongeval. Ken je verdachte of weet je waar hij verblijft, neem dan contact op met de politie. Aan de betrokkene zelf wordt gevraagd zich te melden bij een politiekantoor in de buurt.

Wie meer informatie heeft, kan contact opnemen met de Blauwe Lijn op het gratis nummer 0800 123 12 of via deblauwelijn@politie.antwerpen.be