Schokkende info over gezinsdrama komt aan het licht: "Zo bracht hij zijn vrouw, zijn kindjes en zichzelf om"

door: STS
Ambulance - politie
Afbeelding bron: Photonews

Er is meer informatie aan het licht gekomen over het gezinsdrama in Overpelt, waarbij een man zondagavond zijn partner en hun twee kinderen ombracht.

In een appartement in de Houtmolenstraat vermoordde een 37-jarige man zijn 31-jarige vrouw, hun kind van vier jaar en hun baby van zeven maanden.

"De politie trof in het appartement op de benedenverdieping de drie lichamen aan. De moeder en de twee kinderen waren met messteken om het leven gebracht", vertelde de woordvoerder van het Limburgse parket aan TV Limburg.

"De dader is de ex-partner, de papa van de kinderen, wiens levenloze lichaam enkele uren later op een landweg werd aangetroffen."

Het lichaam van de man werd aangetroffen bij zijn voertuig. "Hij had zichzelf van het leven beroofd, maar verder zal ik daar niet op ingaan", aldus de parketwoordvoerder. Volgens de regionale tv-zender had de man zichzelf de keel overgesneden.

Wie met donkere gedachten of vragen over zelfdoding zit, kan altijd anoniem en gratis terecht op het nummer 1813 of op Zelfmoord1813.be.

(Archieffoto)