UPDATE - Kindje dood nadat truck 10 auto's ramt en crash in bankkantoor: Haar vader vecht voor zijn leven

bron: VTM-Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: VTM-Nieuws/Twitter
Er gebeurde vanmorgen een vreselijk ongeval op de Leuvensesteenweg in Kortenberg. De hulpdiensten zijn massaal ter plaatse.

UPDATE- Het kindje dat overleden is was nog maar 2 jaar. Ook over haar vader maken de dokters zich grote zorgen. Die vecht in het ziekenhuis nog voor zijn leven. Er raakten ook nog zes andere personen gewond.

VTM-Nieuws laat weten dat een vrachtwagen met een kraan op verschillende auto's ramde en daarna een bankkantoor binnenreed. Ooggetuigen zeggen dat de vrachtwagen 7 tot 10 auto's geramd heeft, alvorens die het bankkantoor binnenreed.

Het is nog onduidelijk wat de oorzaak is van het ongeval, mogelijk heeft hij een file te laat gezien, is hij uitgeweken en in het bankkantoor beland. Ooggetuigen melden ook dat één van de auto's al zeker tot schroot herleid is.

De hulpdiesnten zijn massaal ter plaatse. "De ravage is enorm", luidt het bij de politie van Kortenberg. 

De brandweer bevestigde intussen dat er een kindje om het leven is gekomen. De chauffeur zit nog gekneld in zijn cabine. Hij is zwaargewond. Verschillende andere slachtoffers werden al naar het ziekenhuis gevoerd.