VTM

James Cooke haalt keihard uit: "Wat ze doen is verschrikkelijk"

bron: Showbizzsite/Radio 2
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
James Cooke neemt geen blad meer voor de mond. James start vanavond met Gert Verhulst aan een nieuwe week van 'Gert Late Night'.

James is niet te spreken over wat er allemaal in Nederland gebeurt. Daar wordt de 14-jarige prinses Amalia serieus onder vuur genomen. De Nederlanders vinden haar te dik en laten dat ook duidelijk blijken.

Het zet kwaad bloed bij James. “Dat is toch verschrikkelijk, dat kind is amper 14 jaar. Haar lichaam is helemaal nog niet ontwikkeld en het erge is dat die generatie vooral op de sociale media zit. Als je 14 jaar bent en je ziet zoiets verschijnen over jezelf, dat doet pijn. Ze moeten beter nadenken wat zoiets bij een kind kan doen. We zijn al te lang aan het streven naar dat ideaalbeeld van vrouwen en mannen", citeert Showbizzsite James bij Radio 2.

"Laat iedereen toch gewoon zijn ding doen. Laat ze dat toch zelf ontdekken en beslissen van ‘oké, er hangt hier een kilootje teveel en ik ga er nu iets aan doen. Maar het u laten opleggen door een paar marginale Nederlanders, dat doe je niet.”