Schokkende reactie van prins Laurent: “Ik heb wel wat beters te doen"

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Koningin Paola werd gisteren overgebracht naar het ziekenhuis. Haar oudste zoon koning Filip kwam haar al bezoeken en prinses Astrid kwam ook al eens langs.

Koningin Mathilde was er niet. Zij was op terugweg van New York en ook prins Laurent ging zijn eigen moeder niet bezoeken in het ziekenhuis. 

Het is niet duidelijk waarom Laurent zijn moeder niet is gaan bezoeken. Bij de Waalse krant ‘Sudpresse’ wilde men daar meer over weten.

Ze belden Laurent op. “Ik ben aan het werk, ik ben volop bezig”, was het antwoord van de prins. “Ik ben bezig met de procedure voor de Raad van State. We hebben het nieuws gehoord. Mijn moeder zal worden gerepatrieerd”, citeert Het Nieuwsblad hem.

De prins zit meer in met zijn centen dan met zijn eigen moeder want opnieuw begon hij over zijn dotatie. “Maar de procedure die we voorbereiden voor de Raad van State wordt u te zijner tijd toegezonden. We bereiden dat allemaal voor. Het is verontrustend om te zien hoe alles is gedaan. Je zult zien, het is nogal zielig. Pardon, maar ik moet verder.”