VTM

Karen Damen zet de puntjes op de i: “Ja, ik heb een verleden bij K3 maar de mensen mogen dat niet over mij denken”

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Karen Damen (43) is binnenkort terug op tv te zien. Ze is één van de kandidaten bij het nieuwe Vier-programma ‘Dancing With Stars’.

Karen is volop bezig met haar danspasjes in te oefenen. “Drie weken drie uur per dag dansen moet wennen, dat is nu wel duidelijk”, bedenkt Karen zich in Het Nieuwsblad. “Ik heb spieren ontdekt waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden. Ik ben nu al uitgeteld.”

Er is ook iets waar Karen schrik voor heeft. “Ik denk dat de mensen mij gaan overschatten en dat wil ik niet. Ik heb achttien jaar danspasjes bij K3 gedaan, maar dat is totaal niet te vergelijken. Daarom mogen de mensen nu niet denken dat het voor mij wel zal lukken. Die danspasjes bij K3 moet je gewoon onder de knie krijgen, dat lukte wel. Bovendien waren ze niet te moeilijk want kinderen wilden ze graag nadoen.”

“Wat ik hier moet doen is van een totaal andere orde. Als je hier de danspasjes onder controle krijgt, begint de afwerking. Ik heb één voordeel: ik kan me uitsluitend op het dansen focussen.”