Weervrouw Jill Peeters: "Wees voorzichtig morgenvroeg, jullie zijn gewaarschuwd'

bron: VTM-Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
We kregen vandaag een zonovergoten zondag, al voelde het wel koud aan. Weervrouw Jill Peeters waarschuwt overigens voor vannacht en morgenochtend.

"Ik verwacht morgenochtend geen problemen op alle wegen, maar lokaal kunnen er wel rijmplekken zijn", waarschuwt Jill Peeters bij VTM-Nieuws. "Er kan ook wat neerslag vallen en één gladde plek kan al heel wat problemen veroorzaken. Maar u bent nu goed op de hoogte, dus u zal zich allicht niet meer laten verrassen."

"We gaan een koude nacht krijgen. In het hele land gaat het lichtjes vriezen. Vannacht kunnen er ook al rijmplekken zijn op bruggen en viaducten. Er komen ook wolken vanuit Nederland onze richting uit. Daar kan lichte neerslag uitvallen. Voor de rest van de dag ziet het best wel droog uit met 6 à 7 graden."

"Op dinsdag zal het nog kouder worden. Dan staat er schrale koude wind en die zal vriezenskoud doen aanvoelen. Woensdag zijn er een paar buitjes en zon. Donderdag 7 graden en zonnig weer. Vanaf vrijdag dikt de bewolking aan en evolueren we naar een bewolkt weekend. De temperatuur bedraagt dan zo'n 8 graden."