VTM

Véronique De Kock waarschuwt haar eigen zoon: "Jongen, dat pakt bij mij niet"

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Het is druk voor Véronique De Kock (41). Ze is volop bezig met de voorbereidingen van haar huwelijk en met de opening van een tweede kledingzaak. Toch vond ze afgelopen weekend toch nog de tijd om met haar gezin naar Disneyland Parijs te trekken.

Voor het eerst trok ook haar verloofde Manuel (35) mee. "Elk jaar ga ik met mijn zonen een weekendje naar Parijs", verduidelijkt Véronique in Het Laatste Nieuws. "We doen dat altijd in de kerstperiode en dan komt het kind in mij weer helemaal naar boven. Zo loop ik een hele dag rond met Mickey Mouse-oortjes rond."

"Als ik Sébastien (13) en Maximilien (5) rondom mij heb, dan voel ik mij op mijn gelukkigst. Zo schattig om te zien hoe de jongste verliefd is op Minnie Mouse en de oudste de longen uit zijn lijf schreeuwt op de attracties. Even is Sébastien geen puber meer."

Véronique zet haar oudste zoon regelmatig op zijn plaats. "Soms spreekt hij wel tegen, maar dat pakt niet bij mij. Op dat vlak ben ik een strenge mama. Ach, eigenlijk heb ik geen klagen over hem."

En ook haar verloofde Manuel is een grote fan van de gezellige kerstsfeer. "We zijn volop bezig met de voorbereidingen van onze trouw", gaat Véronique verder. "Het moet een prachtig en gezellig feest worden, maar we houden het wel intiem. Ik ben blij dat ik met Manuel mijn prins gevonden heb. Hij maakt me zo gelukkkig en ook met de kinderen is er echt een geweldige klik. We zijn echt een gezinnetje. Heerlijk!"