"Die lach leren ze aan voor het publiek, ze gaan over lijken als het moet"

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Koningin Mathilde komt over als een goedlachse, spontane vrouw. Maar achter de muren van het paleis toont koningin Mathilde zich van een heel andere kant. Ze heeft zo goed als de volledige oude garde op straat gezet. Ze werden vervangen door jongere mensen. De sfeer is war verpest. De mensen op sociale media vinden haar hypocriet.

"Die lach leren ze aan voor het publiek. Dat soort rijk plebs gaat over lijken. Kijken neer op iedereen, hun personeel werkt voor niks, want wat zij verdienen, geven ze terug via belastingen aan dotaties. Wat betekenen gewone mensen voor hen, slaven, want gans het belgische volk betaald hen met rijkelijke dotaties om naar hen te mogen kijken en hoe zij ons geld verkwisten."

En bij deze harde reactie blijft het niet. "Dat die haar lach vals was dat heb ik al lang gezien zij doet juist gelijk filip die heeft ook zo een heimelijke lach en zij is de zelfde profiteurs zijn het." En "Weg met dat Koningshuis en die hele aanhang. Kost geld en ze doen geen Kloten voor ons."