Twee maanden na zijn operatie is Christoff nog niet helemaal de oude: "Doet zo'n pijn wat mijn fans zeggen"

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Twee maanden geleden werd Christoff moet spoed geopereerd aan zijn hart. De zanger had immers een lekkende hartklep.

Het gaat goed met Christoff. "Maar ik moet het nog altijd rustig aan doen van de dokter", zegt Christoff in TV-Story "Ik ben nog niet volledig hersteld. Ik heb al wel een paar grote concerten van anderhalf uur gedaan, maar aan het einde van zo’n show ben ik buiten adem. Dan slaat de vermoeidheid toe. Maar ik steek bewust al mijn energie in mijn optredens."

"Ik ga wel nog elke maand op controle bij de cardioloog, en Pedro bevestigt dat de revalidatie perfect verloopt. Mijn hart is zelfs beter dan ooit. Ik had nooit gedacht dat het zo snel zou gaan. Ook mijn stem is alweer bijna even krachtig als vroeger. Een serieuze geruststelling."

Handtekeningen
"Het enige waar ik het moeilijk mee heb, is dat ik na een optreden nog niet de kracht heb om nog een uur handtekeningen uit te delen. Ik ben dan echt doodop. Maar ik voel me dan wel schuldig dat ik die mensen naar huis moet laten gaan zonder een ‘dankjewel. Er zijn fans die mij kwalijk nemen."

"En het doet pijn om hen te horen zeggen dat ik ‘wéér geen foto’s met hen wil’. Terwijl het geen kwestie is van willen, mijn gezondheid laat dat gewoon nog niet toe. Tegen de zomer hoop ik opnieuw meet & greets aan te kunnen. Jammer dat ze er zo over denken, maar gelukkig tonen de rasechte fans wel begrip. Het is mede dankzij hun vele kaartjes en attenties dat ik me al zo goed voel. Het doet me enorm veel plezier dat ze zo om me geven."

Tags christoff