Regisseur van ‘Down The Road’ is eerlijk: “Daar helpen we de deelnemers niet mee”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
De reis van de zes deelnemers uit ‘Down The Road’ loopt bijna op z’n einde. Samen met Dieter Coppens en Saar Pelgrims trokken ze naar Zuid-Afrika.

De vlinders fladderen er overigens in het rond. De liefde tussen Yens en Charlotte verloopt niet echt vlot. Geoffrey ging plots door de knieën voor diezelfde Charlotte en Maarten heeft duidelijk gevoelens voor begeleidster Saar.

Bij de selectie van de kandidaten wordt er geen rekening gehouden met eventuele verliefdheden. “Nee, het is niet iets waar we op voorhand bewust over na denken”, zegt Gijs Polspoel, de regisseur van ‘Down the Road’, in TV-Familie.
(lees verder onder de foto)

Verliefd
“Maar we merken tijdens het draaien wel dat onze gasten heel snel vlinders in de buik hebben. Verliefdheden die soms ook even snel weer weggaan als ze gekomen zijn. Het is al gebeurd dat er een koppeltje is gevormd, maar dat de liefde twee uur later alweer helemaal bekoeld is en er van vlinders totaal geen sprake meer is.”

Worden de deelnemers eigenlijk nog begeleid ná het programma? “We houden sowieso contact met iedereen. Om de twee weken spreken we samen af. Maar aan mogelijke relaties besteden wij achteraf geen aandacht meer. Indien nodig hebben ze hun ouders die die rol overnemen. Net zoals ik zou doen bij m’n dochter wanneer ze me komt vertellen dat ze een lief heeft.”