'Meghan zal bevallen van een meisje en dit is haar naam'

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Het gaat nu echt niet lang meer duren Meghan Markle moet bevallen. De Engelsen kijken dan ook enorm uit naar dit moment.

De Britse wedkantoren zien het graag gebeuren. Zij doen gouden zaken nu Meghan Markle zwanger is. Uit het laatste overzicht van Oddschecker, dat de standen publiceert van grote wedkantoren als Bet365, Skybet, Ladbrokes en Unibet, blijkt dat de meeste Britten hun geld inzetten op een meisje. Dat meisje zou de naam Diana krijgen, genoemd naar de moeder van prins Harry. Dat heeft Het Laatste Nieuws vernomen.

Als het toch Diana niet wordt, gokken veel Britten op Victoria (naar koningin Victoria, die regeerde van 1837 tot 1901) en Alice (naar Anne Elizabeth Alice Louise, de dochter van queen Elizabeth en prins Philip). De vierde en vijfde plaats in het overzicht worden bezet door de jongensnamen Arthur en James. 

Bevalling
Binnen de Britse koninklijke familie is het traditie om de kinderen te vernoemen naar een van de voorouders, maar verplicht is het niet. Het zou dus kunnen dat Meghan haar man toch nog zal overhalen om hun kind een Amerikaanse naam te geven, aangezien zij in Los Angeles is geboren.

En dan is er nog de vraag waar Meghan zal bevallen. Dat zal waarschijnlijk gebeuren in het St Mary’s Hospital in Londen, waar ook haar schoonzus Kate beviel en William en Harry ter wereld kwamen. Een andere mogelijkheid is dat ze kiezen voor een ziekenhuis dichterbij hun nieuwe huis, Frogmore Cottage op het landgoed Windsor. Op 30 minuten rijden ligt het Frimley Park Hospital in Surrey, waar ook de kinderen van prins Edward en zijn vrouw Sophie zijn geboren.