VTM

Stijn uit 'Blind Getrouwd' heeft er geen spijt van: "Ik zou niet weten waarom ik dat moet verzwijgen"

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Stijn en Joke uit 'Blind Getrouwd' besloten om hun huwelijk een kans te geven. Zeker in de beginperiode zag het er niet naar uit dat dit zou gebeuren.

Het zag er lang naar uit dat Stijn een veloren race aan het lopen was. Hij heeft ook altijd toegegeven dat hij meer gevoelens had voor Joke dan zij voor hem. "Waarom zou ik dat verzwijgen", vraagt hij zich luidop af in Dag Allemaal.

"Zeker de laatste weken van ons huwelijk viel dat niet te ontkennen. Verliefdheid zou ik het misschien niet noemen, maar van bij het begin geloofde ik ons als koppel. Maar er zijn zeker moeilijke momenten geweest, dat is ook zo."
(lees verder onder de foto)

Gevoelens
"Zo legde Jokde zichzelf de druk op, om gevoelens te krijgen voor mij. Dat lukt natuurlijk niet. Maar wat zij heel goed kan, is de knop meteen weer omdraaien. Ik mag zo niet denken, beseft ze. En dus deed ze dat niet meer."

"De moed hebben we nooit verloren. Zo zit Joke niet in elkaar en ook niet. Zij heeft de deur nooit volledig dichtgesmeten. Daardoor bleef ik erin geloven dat het nog goed zou komen tussen ons."