VTM

Huwelijksbreuk is een harde klap voor Stijn uit ‘Blind Getrouwd’: “Op die momenten zat ik te wenen in de auto”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Het heeft dan toch niet mogen zijn voor Stijn en Joke. In de laatste aflevering van dit seizoen van ‘Blind Getrouwd’ werd duidelijk dat ze uit elkaar zijn.

Dat er een einde komt aan hun relatie en huwelijk is gekomen, was voor Stijn een harde klap om te verwerken. Met Kerstmis werd er hem veel duidelijk. “Joke viert dat niet zo graag en had al langer een reisje gepland met een vriendin. Ik vond het jammer dat ze vertrok, maar ik had geen vakantie meer, ik had al onbetaald verlof genomen voor onze huwelijksreis. Ik heb kerst en nieuwjaar met de familie gevierd en me geconcentreerd op mijn werk”, legt Stijn uit in Het Nieuwsblad.

Ze zagen elkaar op 2 januari terug. “Joke zei dat ze me niet zo hard gemist had als zou moeten. Dat doet pijn, natuurlijk. Een complete verrassing was het niet, ik voelde het al een beetje voor ze op reis vertrok. We hebben toen besloten uit elkaar te gaan.” 
(lees verder onder de foto)

Wenen
“Het kan vreemd klinken, maar we zijn blijven afspreken. Dat ging altijd goed, tot ik alleen naar huis moest. Dan zat ik te wenen in mijn auto. Of Joke de vrouw van mijn leven was? Het was iemand die héél goed bij mij paste. Ik heb het tegen de experts gezegd: jullie hebben goed werk verricht, bij Joke kon ik bijna alles van mijn wenslijst afvinken.”

“Maar ik verwijt Joke niets, ik heb nog altijd contact met haar, al is dat bitterzoet. Vrienden van haar zeggen me dat ze echt wel iets voor me voelde. Alleen niet genoeg.