Niet alles koek en ei tussen prins Harry en Meghan Markle: ‘Hij is stikjaloers geworden, de Queen grijpt in”

bron: Primo
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Meghan Markle (37) kan nu echt wel elk moment bevallen. Prins Harry nam al vaderschapsverlof zodat hij de eerste weken zeker bij zijn vrouw en kind kan zijn.

Maar het is niet allemaal koek en ei tussen Harry en Meghan. Zo is prins Harry blijkbaar stikjaloers op Markus Anderson (34). Dat is een consultant van Soho House, een hotelketen en social club. Hij is al jarenlang de beste vriend van Meghan.

Meghan en Markus zijn twee handen op één buik. Als zij een probleem heeft, is hij de eerste naar wie ze belt. Toen Meghan en Harry een relatie begonnen dachten veel mensen dat Markus een stapje terug zou zetten, maar dat gebeurde niet.
(Lees verder onder de foto)

Queen
Meghan stort in bepaalde omstandigheden nog liever hart uit bij Markus dan bij haar eigen man. Het stemt Harry niet gelukkig. “Normaal is hij niet van het jaloerse type, maar als het over Markus gaat is hij stikjaloers”, luidt het.

“Harry is zelfs zo hard jaloers dat zijn grootmoeder, de Queen, heeft ingegrepen. Zo was Meghan van plan om Markus in te schakelen voor de zorg van hun baby, maar dat is buiten de Queen gerekend. Zij stelt haar veto. Het worden nu een nanny en de koningin die mee gaan beslissen wie de meest geschikte kandidaat is voor de opvoeding van haar achterkleinkind.