Politie staat voor een groot raadsel na bizar ongeval: Dit treffen ze aan

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Aan de Kloosterbaan in Arendonk is zondagochtend een bestelwagen tegen de gevel van een woning gereden. Buurtbewoners deden een opvallende ontdekking: ze troffen de bestuurder niet in, maar onder de bestelwagen aan.

Het ongeval veroorzaakte een gat onder een raam in de voorgevel van een huis. Buurtbewoners die vannacht na de klap buiten een kijkje gingen nemen, keken vreemd op. In de straat stond een zwaar gehavende, maar lege bestelwagen. Ze merkten op dat er zich een gewond persoon onder de bestelwagen bevond.

Het slachtoffer, een 28-jarige man uit Beerse, werd door buurtbewoners uit zijn benarde situatie bevrijd. Hij werd door de hulpdiensten naar het ziekenhuis gebracht. Zijn toestand was kritiek. Het was aanvankelijk niet duidelijk of de persoon onder het voertuig de bestuurder was, of een voetganger die werd aangereden. In dat laatste geval zou de bestuurder op de vlucht geslagen zijn.

De politie bevestigde ondertussen dat het wel degelijk om de bestuurder van het voertuig ging. Het is nog niet duidelijk hoe hij onder de bestelwagen is terechtgekomen. Het lijkt erop dat hij na het ongeval uit het raam van het portier naar buiten is geklauterd en dan, al dan niet bewust, onder het voertuig is gaan gekropen.