Foutmelding

Could not retrieve the oEmbed resource.

Vrouw doet walgelijke ontdekking in haar hamburger bij McDonald's: "Daarna kwam alles er terug uit"

bron: Metro
door: PMN
Afbeelding bron: Metro
Een 27-jarige vrouw heeft een walgelijke ontdekking gedaan toen ze een hamburger aan het eten was bij McDonald's. De vrouw is er nog steeds niet goed van.

De vrouw sprong even in de McDonald's in het Engelse Tottenham binnen. Disha Vasyani bestelde een Chicken Legend met een pittige mayonaise. Maar net op het moment dat ze lekker wilde gaan eten, deed ze een walgelijke ontdekking.

De vrouw zag plots een groene worm in haar eten opduiken. Ze sprak een medewerkster hierover aan. “Die deed net alsof het de normaalste zaak ter wereld is”, legt Vasyani uit in Metro. 

“Ze bood mij wel een nieuwe maaltijd aan, maar het zien van die worm was mijn honger over. Daarna had ik alleen nog maar sap dat naar buitenkwam van het eten.”

Bij McDonald's zit men erg verveeld met de hele zaak. “Het is belangrijk om weten dat voedselveiligheid bovenaan onze agenda staat”, reageert een woordvoerder. “We doen zeer strenge controles en het is bijzonder jammer dat er toch nog iets in het eten is geslopen.”

“Het personeel verontschuldigde zich bij de klant en men heeft een nieuwe maaltijd aangeboden, maar die werd afgewezen. De klant ging wel akkoord met een volledige terugbetaling. Wie problemen heeft in één van onze restaurants, wordt aangeraden om contact op te nemen met de klantendienst."