Opvallend nieuws over prinses Elisabeth: “Maar veel concurrentie”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Op zaterdag 30 november zal de meest populaire royal van het moment met een Story Showbizz Award aan de haal gaan. Dé topfavoriet is alvast onze eigen prinses Elisabeth.

Er moet nog beslist worden wie er met de prijs gaat lopen, maar onze eigen prinses Elisabeth zou alvast dé topfavoriet genoemd worden voor de Story Showbizz Award. Die award zal op zaterdag 30 november uitgereikt worden. Prinses Elisabeth heeft echter heel wat concurrentie, zowel uit het buitenland als binnen haar eigen gezin.

Ook haar ouders, koning Filip en koningin Mathilde, behoren namelijk tot de genomineerden. Haar oom en tante, prins Laurent en prinses Astrid, zouden volgens Het Laatste Nieuws ook een nominatie op hun naam hebben staan. Koning Albert en koningin Paola mogen uiteraard ook niet ontbreken.

Zelfs vanuit het buitenland krijgt prinses Elisabeth concurrentie. Zo komen we ook prins William en zijn vrouw Kate Middleton en prins Harry en zijn echtgenote Meghan Markle tegen in het lijstje. Zelfs de Queen, Elisabeths naamgenoot, kan rekenen op een nominatie.