Wouter De Vriendt maakt Theo Francken zeer boos : “Je moet niet juichen, je kan beter vermijden dat Vlaanderen in handen valt van gewelddadig extreem rechts”

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Het zit er bovenarms op tussen Theo Francken (N-VA) en Wouter De Vriendt (Groen). De twee maken openlijk ruzie op Twitter.

“Samen met Hilde Crevits de tweede populairste politicus van Vlaanderen. Bedankt voor jullie steun!  Ik blijf keihard mee aan de kar trekken voor een sterk en warm Vlaanderen”, schreef Francken op zijn Twitter.

Maar hij kreeg al snel antwoord van Wouter De Vriendt (Groen). “Een groot ego hebben we als politici allemaal. Maar om te juichen wanneer je eigen partij door extreem rechts verteerd wordt heb je inderdaad dichtgeknepen ogen nodig… Tenzij je tot dat offer bereid bent om België op te blazen, samen met die onaantastbare bondgenoot naast je zij.”

"Schelden is niet nodig"
“Ik bedank de mensen voor hun steun. En voor de rest, waar moei je u mee? Beetje jaloers precies. Petit monsieur”, antwoordde Francken. “Schelden is niet nodig”, was het antwoord van De Vriendt. “Besteed je politiek kapitaal liever aan een strategie om te vermijden dat Vlaanderen in handen valt van gewelddadig extreem rechts. Zij zullen de eerste viool spelen, niet jij.”

“Besteed jij het uwe aan uw eigen project i.p.v. me aan te vallen. Je hebt 4,5j niets anders gedaan en het leverde niks op. ?”, besloot Francken.