Didier Reynders erg aangeslagen: "Hopelijk moeten jullie nooit meemaken wat mij en mijn familie voorbije weken is overkomen"

bron: Bruzz
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Niets staat Didier Reynders nog een overgang naar Europa in de weg. Hij moest woensdag in het Europees parlement een hoorzitting ondergaan en doorstond die met glans.

Opvallend is dat Didier Reynders (MR) tijdens zijn hoorzitting zelf begon over de aantijgingen van de voorbije weken aan zijn adres. Het Brusselse parket openende recent een opsporingsonderzoek naar Reynders na beschuldigingen van een ex-geheim agent. Die beschuldige Reynders onder meer van witwaspraktijken.

Het vooronderzoek naar Reynders werd stopgezet "bij gebrek aan enig misdrijf". Maandag diende de ex-geheim agent opnieuw een klacht in wegens doodsbedreigingen. Nu blijkt dat Reynders echt afziet van de hele situatie.

"Het kan ieder van ons overkomen", citeert Bruzz hem. "We kunnen allemaal blootgesteld worden aan zo'n kwaadwillige aanval. Ik hoop dat niemand moet meemaken wat ik en mijn familie de voorbije weken hebben moeten doorstaan."