Queen Elizabeth neemt radicale beslissing: Dit is er gebeurd

bron: RTL Boulevard
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
De Britse vorst heeft bont afgezworen en stapt over op de nepvariant. Dat meldt haar persoonlijke assistente Angela Kelly. Zij legde haar avonturen met Queen Elizabeth vast in het boek ‘The Other Side of the Coin’, waarin ze ook onthult dat de koningin sinds 2019 geen bont meer draagt.

Angela Kelly, de persoonlijke assistente van Queen Elizabeth, legde haar avonturen met de Britse vorst vast in het boek ‘The Other Side of the Coin’. Hierin onthult ze ook dat de koningin sinds 2019 geen bont meer draagt. "Wanneer hare majesteit een evenement bezoekt en het is koud, wordt er vanaf 2019 gebruikgemaakt van nepbont om ervoor te zorgen dat ze warm blijft", aldus Angela.

De Queen krijgt hiervoor ook meteen een schouderklopje van de Britse dierenrechtenorganisatie Humane Society. "Het besluit van de koningin om nepbont te gebruiken is de perfecte afspiegeling van het gevoel van het Britse publiek, waarvan de meerderheid vindt dat bont wreed is en er niets mee te maken wil hebben", leggen ze uit in een statement.