“Lievelingszoon van de Queen, Prins Andrew, moet naar de gevangenis na beschuldigingen van seksueel wangedrag”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Koningin Elizabeth heeft de laatste tijd grote zorgen. Haar lievelingszoon prins Andrew staat volop in de schijnwerpers vanwege zijn jarenlange vriendschap met de Amerikaanse miljardair Jeffrey Epstein. Die pleegde onlangs zelfmoord nadat hij was opgesloten op beschuldiging van misbruik van tientallen minderjarige meisjes. Ook Andrew zélf wordt nu beschuldigd van seksueel wangedrag in het huis van Epstein.

“Prins Andrew moet naar de gevangenis.” Dat verklaart Virginia Giuffre Roberts nu, een slachtoffer van de van kindermisbruik verdachte multimiljonair Jeffrey Epstein. De vrouw beschuldigt de Britse prins er al jaren van dat hij meedeed met de praktijken van de rijke financier.

Epstein zou haar de opdracht gegeven hebben seks te hebben met machtige mannen uit z’n dichte kring. De vrouw hoopt nu dat al die personen alsnog beboet worden voor hun daden. “Ook prins Andrew zou dus de gevangenis in moeten”, vertelt Virginia in een interview met ‘60 Minutes Australia’. “Al is het de vraag of dat ooit zal gebeuren. Waarschijnlijk niet”, lezen we in Het Laatste Nieuws.