Zag je de toepasselijke boodschap op de trui van Marc Van Ranst?

door: MRO
Afbeelding bron: Photonews
Marc Van Ranst doet zijn uiterste best om alle Vlamingen aan te moedigen om de coronamaatregelen goed op te volgen. Zelfs op zijn trui draagt hij deze boodschap uit.

Marc Van Ranst wenste zondag iedereen een fijn paasfeest met een foto op Twitter. "Fijn paasfeest, thuis, in uw kot)", schreef hij. Op de foto droeg hij een trui met de toepasselijke boodschap 'Ieder zijnen bubbel!'. (lees verder onder de tweet)

Ernstige waarschuwing

Het mooie weer zorgt ervoor dat meer mensen de quarantainemaatregelen aan hun laars lappen en dat kan zeer grote gevolgen hebben. De viroloog lanceerde daarom zondag ook een forse waarschuwing op zijn Facebookpagina.

"Sommige mensen vegen blijkbaar hun voeten aan de afstandsmaatregelen. Er zijn dus individuen die door hun wangedrag ervoor gaan zorgen dat een Wuhan-style lockdown dichterbij komt! En dan mag je niet meer buiten om te sporten of te werken."

"Iedereen moet begrijpen hoe fragiel de situatie momenteel is, en hoe dicht we staan bij een verstrenging van de huidige maatregelen indien het aantal ziekenhuisopnames terug de hoogte ingaat."