Nederlandse dame (40) die met haar Vlaamse partner in 24 landen wou trouwen is onverwacht overleden

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
De Nederlandse Julian Boom en haar Vlaamse vriendin Fleur kwamen enkele maanden geleden zeer opvallend in het nieuws. Zij hadden plannen om de holebirechten in de kijker te zetten en besloten daarom om in 2018, 2019 en 2020 in de 24 landen te trouwen waar het homohuwelijk is toegestaan.

Het mooie koppel kreeg een maand geleden echter verschrikkelijk nieuws te verwerken. Heel onverwacht kreeg de Nederlandse Julian namelijk te horen dat ze hersentumoren had en uitzaaiingen over heel haar lichaam. Ze was ongeneeselijk ziek.

Dokters gaven haar nog slechts drie maanden te leven. De Vlaamse Fleur heeft uiteindelijk nog maar één maand kunnen doorbrengen met Julian want gisteren overleed zij ten gevolge van haar ziekte. Fleur vertelde het verschrikkelijke nieuws gisteren via Facebook door een emotioneel filmpje te posten.

Een mooi iniatief

Het koppel had aanvankelijk plannen om in de 24 landen te trouwen waar het homohuwelijk is toegestaan. Zo waren ze al getrouwd in Amsterdam, New York en Parijs. Wanneer ze klaar waren, was het plan om een documentaire en een foto-reportage van hun avonturen te maken en deze tentoon te stellen.

Tags kanker