Besparingen van Vlaamse regering lokken felle reacties uit: "Schandaliger kan niet meer"

door: STS
Afbeelding bron: Photonews

De Vlaamse regering gaat besparen op kinderbijslag en onderwijs. Wij stelden vrijdag op onze Facebook-pagina de vraag of dit een goede keuze is.

"Wat betreft het onderwijs niet, maar wat betreft de kinderbijslag wel. Voor twee kinderen kindergeld, vanaf het derde niets meer", vindt Hilde.

"Hoelang gaan we nog tolereren dat ze blijven besparen op onze kinderen? Het wordt hoog tijd voor actie", schrijft Mario.

"Ze zouden beter op hun loon besparen in plaats van op de kinderen", vindt Danielle.

"Zeker niet besparen op onderwijs. Ook niet op kinderbijslag voor degenen die het echt nodig hebben. Wel op ministers en hun bijberoepen", schrijft Erna.

"Ik denk dat op alles bespaard zal moeten worden en 1,.. euro per maand minder kinderbijslag is toch niet om van achterover te vallen", schrijft Anita.

"Begin eens te besparen in onze politieke structuur. Het is toch niet meer normaal, zoveel regeringen, ministers, parlementairen...", stelt Daniel.

"Schandaliger kan niet meer, onze voorouders zouden al lang protest gevoerd hebben. Wij klagen op sociale media en dat haalt geen bal uit", stelt Carica.

"Ze kunnen beter besparen op hun loon, dat zou veel beter zijn dan altijd de werkende mens te raken", vindt Sandra.