Netflix-kijkers aangegrepen door bikkelharde Spaanse serie: “Spannend van eerste tot laatste aflevering”

door: WVDS
Mano de Hierro, Iron Reign Netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

Sinds 15 maart kunnen fervente Netflix-kijkers genieten van een meedogenloze nieuwe serie op hun favoriete streamingplatform. In de hoofdrol niemand minder dan acteur Jamie Lorente, bekend van zijn rol als Denver in La casa de papel.

Iron Reign, de recentelijk gelanceerde serie, heeft stevig zijn plaats veroverd in de wereldwijde lijst van Netflix. Zo staat hij na amper een week al op de 6e plek in de Netflix top 10. 

Het publiek is lovend met reacties als: “Wat een gave serie” of “Zeer goed. 8/10 voor mij”. De serie Iron Reign of Mano de hierro neemt kijkers mee naar de zeehaven van Barcelona, waar dagelijks bijna 6000 containers worden verwerkt. 

Goederen vanuit de hele wereld passeren hier, met potentieel meer dan 30.000 kilo cocaïne verborgen in slechts een jaar tijd. De haven van Barcelona is hierdoor ook een van de belangrijkste knooppunten in Europa voor de lucratieve drugshandel.

Een wereld die Joaquin Manchado, de eigenaar van de belangrijkste terminal in de haven, maar al te goed kent. Maar een onverwacht incident en het verdwijnen van een omvangrijke lading cocaïne leiden tot een meedogenloze oorlog vol met moorden en wraakacties.

Je moet als kijker wel klaar zijn voor bikkelharde actie en bloederige scènes. “Goede actieserie, maar wel niet voor gevoelige kijkers, veel geweld.”

“Wel bikkelhard” of “Echt goed, 8 afleveringen en van de eerste tot de laatste spannend. Je moet wel van veel bloed houden", lezen we nog online als feedback van kijkers na het bekijken van de reeks. 

Tags tv-serie