Bart Appeltans geeft goede raad na overstap naar VTM: "Bezint eer ge begint"

door: STG
BlindGekocht_Bart
Afbeelding bron: GoPlay

Bart Appeltans is na zijn passage in 'Blind Gekocht' erg populair. Zijn deelname aan het programma als interieurarchitect krijgt nog een staartje.

Afgelopen donderdag kregen we Bart Appeltans voor het laatst te zien in 'Blind Gekocht'. De interieurarchitect maakt zich op voor 'Huis Gemaakt', het programma dat binnenkort te zien is op VTM.

Lang moeten we hem dus niet missen. Hij brengt ook een boek uit met interieurtips. In Het Laatste Nieuws nuanceert hij het mooie plaatje dat we op televisie te zien krijgen.

“Ik denk dat wij over het algemeen duidelijk communiceren dat wij projectkortingen krijgen en hierdoor net iets verder kunnen geraken dan een particulier”, zegt Bart. “De essentie in ‘Blind gekocht’ blijft dat wij met de centen van de deelnemers aan de slag gaan, maar wij kunnen door die kortingen wel enkele extra elementen afwerken."

"De prijzen zijn alweer anders dan een halfjaar geleden, dus het budget fluctueert enorm. Als je niet in de branche zit, is het heel moeilijk om dat in te schatten, dus ga ’ns babbelen met een architect of aannemer. Bezint eer ge begint, er zijn altijd onvoorziene zaken of tegenslagen", voegt hij nog toe.