Grote uitdaging zorgt voor nieuwe kopzorgen in 'Blind Gekocht': "Gevaar zit hier achter elk hoekje"

door: STG
Jani Blind Gekocht.jpg
Afbeelding bron: GoPlay

Het zijn spannende weken voor Kinga uit 'Blind Gekocht'. Na het vertrek van Bea Vandendael neemt ze de fakkel over om op zoek te gaan naar de droomwoning van de koppels in het programma.

De vervanging van Bea Vandendael is geen evidente opdracht voor Kinga Kantorska. "Béa's schoenen vullen beangstigde mij," zei ze eerder al in Het Laatste Nieuws.

Vanavond staat ze alweer voor een grote uitdaging. Jani, Kinga, Kelly en Bart maken kennis met Kim en Jan, de trotse ouders van Billie en Thor. Hij is geboren met een zeldzame genetische aandoening, waarbij evenwichtsstoornissen tot coördinatieproblemen leiden.

Daardoor moet het gezin noodgedwongen op zoek naar een andere woning. "We wonen in een hoog en smal huis, waardoor de verplaatsingen die hij moet doen binnen en buiten moeilijk zijn. Daardoor doet hij zich vaak pijn. Het gevaar zit hier achter elk hoekje. Je kan hem eigenlijk moeilijk alleen laten," klinkt het.

Hoe de 'Blind Gekocht' experts hiermee omgaan, zien we vanavond in een nieuwe aflevering. 'Blind Gekocht' is vanaf 21 uur te zien op Play4 en Goplay.be.