Béa is ten einde raad in 'Blind Gekocht': "Dit is nog nooit gebeurd"

door: COS
Béa in 'Blind Gekocht'
Afbeelding bron: Play4

We maakten vorige week kennis met Bianca en haar zoon Jitse in 'Blind Gekocht'. Zij zoeken een huis met twee slaapkamers en tuintje in de regio Lanaken met een budget van 170.000 euro.

Het is de laatste zoektocht van het seizoen, maar blijkbaar ook de moeilijkste voor makelaar Béa. Het budget blijkt te laag en de zoekregio te klein. De regio werd al wat vergroot, maar ook dat bracht niks op.

Béa is ten einde raad en besluit de hulp van de Limburgers in te roepen. Met behulp van affiches en flyers trekt ze naar lokale handelaars. Het flyeren lijkt echter niets op te brengen.

Een radeloze Béa schakelt ook nog de radio in als laatste redmiddel. Met grote hoop op die ene gouden tip, want het budget lijkt niet voldoende voor een bewoonbaar huis. Er valt paniek af te lezen op Béa's gezicht.

"Dit is nog nooit gebeurd hé. Het gaat eigenlijk in tegen mijn natuur. Voor mij is het zo: voor ieder is er een huis. En vandaag kom ik tot de vaststelling dat het misschien voor de allereerste keer toch niet zal lukken. Dat het niet waar is wat ik altijd heb beweerd", aldus Béa in 'Blind Gekocht'.