Na heisa rond huis van 1 miljoen: Caroline en Filip halen plots uit naar makers van 'Blind Gekocht'

door: LHX
Caroline en Filip
Afbeelding bron: Play4

Het koppel dat de kijkers van het voorbije seizoen van 'Blind Gekocht' het meest is bijgebleven, zijn ongetwijfeld Caroline Carpentier en Filip Struyf. Zij hadden een budget van maar liefst 1 miljoen euro.

Hoewel Caroline en Filip 1 miljoen euro over hadden voor hun nieuwe huis, was het voor het team van 'Blind Gekocht' enorm lastig om iets voor hen te vinden. De twee hadden immers een hele hoop eisen.

De teleurstelling die Caroline uitdrukte bij het zien van hun blind gekochte woning, werd door de kijkers onthaald op massaal veel haatreacties. Een jaar later blikken ze in Het Belang van Limburg nog eens terug op het hele gebeuren.

Ze laten weten dat ze intussen tóch erg tevreden zijn met hun woning en helemaal geen spijt hebben van hun deelname. Toch klinken ze niet louter positief: ze uiten ook kritiek op de makers van het programma.

"Ze weten waarop ze moeten inspelen om schitterende tv te maken", aldus Filip. "'Maar wat denk je nu écht?', vroegen ze dan. Ik had wel door dat ze ons uit onze tent wilde lokken."