Jean-Marie Dedecker reageert op alcoholverbod maar krijgt meteen kritiek: "Gratis bier en sterke drank op kosten van de belastingbetaler"

door: STS
Jean-Marie Dedecker
Afbeelding bron: Photonews

Federaal Kamerlid Jean-Marie Dedecker heeft gereageerd op het alcoholverbod dat vanaf nu geldt in de koffiekamer van het Vlaams Parlement. Daarop kwam dan weer reactie van Groen.

Dedecker schreef op Twitter: "Nieuwe menukaart Vlaams Parlement: wijwater, Max Havelaar-koffie, lamamelk, links gedraaide yoghurt van Nepalese yaks, biologisch quinoataartje met ongezwavelde rozijnen en suikervrije fopspeen. Nuttige tip: veganistisch macrameeën om de tijd te doden."

Vlaams Parlementslid Björn Rzoska reageerde: "Oude menukaart Jean-Marie Dedecker: gratis bier en sterke drank op kosten van de belastingbetaler, rechts gezwam zonder inhoud en twee weddes cashen 'want ik ben dat waard'. Nuttige tip: veel zagen & klagen, wat giftige quotes om de tijd te doden. #toogpraat"

Diens partijgenoot Jeremie Vaneeckhout reageerde: "Jean-Marie is kwaad dat er geen (gratis) alcohol op de werkvloer meer is. Welkom in 2023, collega!"

Installeer nu de gratis app van Redactie24