IKEA heeft nu groot nieuws voor iedereen die een hond of kat heeft

door: MRO
Afbeelding bron: Photonews

IKEA heeft groot nieuws voor iedereen die een hond of een kat in huis heeft. De populaire meubelketen lanceert UTSÅDD, een gloednieuwe collectie die speciaal gericht is op honden en katten en hun baasjes.

IKEA laat weten dat de nieuwe collectie tot stand is gekomen met medewerking van dierenartsen, experts in huisdierproducten en een panel van honden en katten. De collectie is ontworpen rond de vier hoofdactiviteiten van de huisdieren, met name eten, slapen, spelen en zich verstoppen.

"Na twee jaar ontwikkeling en uitgebreide tests op een panel van honden en katten, heeft IKEA een collectie gecreëerd die zowel aan de behoeften van huisdieren als aan die van hun families voldoet, en tegelijkertijd de veiligheid en het welzijn garandeert", klinkt het bij de keten.

In totaal werden 21 producten ontwikkeld die aan de behoeften van katten en honden voldoen. Zo zijn er onder meer kleurrijke kommen in verschillende maten die extra stabiliteit bieden en een mat die voorkomt dat de kommen verschuiven tijdens het eten.

Er zijn kussens en manden voor de huisdieren, een moderne tent en een rotanhuis voor katten en speeltjes voor honden waarbij de gezondheid van hun tanden wordt beschermd.

ikehondenkat
Afbeelding bron: Ikea