"Jammer dat ze aan de kassa niet genoeg afstand houden, ze staan in je nek te blazen"

door: MRO
supermarkt colruyt
Afbeelding bron: Photonews

Tijdens de eindejaarsperiode is het elk jaar bijzonder druk in de supermarkten. Of je nu winkelt bij Carrefour, Aldi, Lidl of Colruyt, vaak is het opletten met de winkelkar en aanschuiven aan de kassa.

Wij vroegen onze lezers of zij hinder ondervinden van de drukte in de supermarkten. Een greep uit de reacties.

"Ik denk soms met zo´n dagen dat de mensen (niets) in huis hebben. Ik heb deze week ook moeten terug naar huis keren omdat er geen plaats op de parking was, soms om gek van te worden."

"Ik heb mij nog nooit veilig gevoeld in een supermarkt. Ook zou men moeten strenger zijn en verbieden of zelfs beboeten om met handen groenten, fruit of andere dingen te nemen (sommigen zelfs die er aan ruiken ) en terug te leggen. Nemen is kopen aub."

"We mogen niets meer in openlucht, maar wel op elkaar in de supermarkt. Ik werk er, en snap het niet meer. Ik voelde me veiliger op vakantie. Ik heb me er bij neergelegd en doe mijn werk, knop op nul."

"Voor zij die wensen, schaf u een doosje chirurgische handschoenen aan, was uw handen thuis of ontsmet ze zodra je in je wagen stapt, dettol bestaat ook in doekjes. Om de drukte te ontlopen had je ook op voorhand kunnen bestellen. Die verdeeldheid is naast de zieken en nog steeds ondergewaardeerde gezondheidszorg bedroevend."

"Het was inderdaad ontzettend druk, maar als iedereen zich aan de regels houd geen enkel probleem toch."

"Spijtig dat men voor de kassa niet voldoende afstand meer tussen laat. Gisteren nog ondervonden en o wee als je er iets op zegt. Staan gewoon in je nek te blazen."

Tags supermarkt