Jumbo doet ferme belofte aan klanten: "Dan krijg je een nieuw"

door: MRO
Jumbo
Afbeelding bron: Photonews

Jumbo heeft afgelopen week al zijn dertigste winkel in België geopend, in Lier. De supermarktketen zet sterk in op verse en gezonde producten, maar biedt klanten nog veel meer.

Jumbo zet niet enkel in op voeding, maar gaat een stap verder in haar aanbod. Naast het uitgebreide assortiment aan voedingswaren en non-food, vinden klanten in de nieuwe winkel ook verschillende producten uit het HEMA-assortiment terug, dat mee wisselt met de seizoenen.

Verder is er ook een veelzijdige bloemenafdeling, klanten kunnen kiezen uit verschillende boeketten. En daar doet Jumbo een sterke belofte, want de boeketten hebben een versheidsgarantie van 7 dagen.

Indien je boekt geen week schittert, dan krijg je van Jumbo een nieuw boeket. "Met deze extra diensten springen klanten met veel plezier binnen bij Jumbo om al hun dagelijkse boodschappen te doen”, zegt Peter Isaac, managing director van Jumbo België.

"Jumbo biedt klanten niet één, maar véél voordelen aan. Dankzij onze én-én-én-formule weten we steeds meer Belgische klanten te verwelkomen bij Jumbo."