Royaltywatcher onthult ware reden afwezigheid Claire op defilé

door: WVDS
Afbeelding bron: Photonews

Tijdens de nationale feestdag kwam prins Laurent zonder Claire naar het defilé. Royaltywatcher Joëlle Vanden Houden weet de echte reden van haar afwezigheid.

Vorig jaar probeerde prins Laurent de schijn nog hoog te houden door een kerstkaart te verspreiden. Volgens gerespecteerd royaltywatcher Joëlle Vanden Houden was dat een zoethoudertje voor de mensen, om te doen alsof alles nog in orde was tussen hem en Claire.

“Met Kerstmis vorig jaar vernamen we dat Claire weg is bij Laurent. Ik heb de nieuwsdienst van VTM op de hoogte gebracht. Die hebben naar het paleis gebeld, en enkele dagen later heeft Laurent een kerstkaart verspreid waarop zijn hele gezin met Marc Van Ranst-trui te zien was.”

Maar de royaltywatcher heeft de foto goed bekeken en dan blijkt dat die dateert van vorige zomer. En er is meer: “In Tervuren, gaat Laurent naar de plaatselijke Carrefour om kant-en-klaar-maaltijden te kopen. De prinses is met de kinderen naar haar ouders in Chaumont-Gistoux getrokken. Al anderhalf jaar is ze niet meer in het openbaar gesignaleerd”, weet Joëlle nog te vertellen aan Humo.