Gustaph slaat keihard terug naar massale kritiek op 'Eurosong'-finale

door: STG
Gustaph Eurosong
Afbeelding bron: Eén

Het was Gustaph die zaterdag een overwinning achter zijn naam mocht schrijven. Hij zal ons land vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Liverpool.

We konden er de voorbije week niet naast kijken. Zaterdagavond zorgde Gustaph voor een verrassing van jewelste. Niemand had zien aankomen dat hij ook de overwinning achter zijn naam mocht schrijven. 

In Showbits blikt Gustaph enkele dagen na zijn overwinning terug op het voorbije weekend. "Het was wel even heel heftig. Maar het is allemaal aan het doordringen. Ik ben heel fier dat ik naar Liverpool mag gaan voor België."

Volgens de bookmakers zouden we voorlopig op de 25ste plaats eindigen. Ze schatten de kansen dan ook niet hoog in. "We gaan het moeten waarmaken met de act", zegt Gustaph. "Er zijn veel verhalen van acts die in het begin bij de bookmakers niet zo hoog staan, en opeens door de act of performance wel meer omhoog gaan."

"Ik weet sowieso dat dat nog een rol moet gaan spelen. Veel mensen zeggen vooral dat het positief is en dat ze blij worden. Als we daarmee uitpakken en die soort van exuberantie gaan gebruiken, zie ik onze kansen wel stijgen", besluit hij.