Jelle Cleymans stuurt zijn kat: “Neen, ik zou doodgaan van de zenuwen”

door: ASX
Jelle Cleymans
Afbeelding bron: VTM

Beetje bij beetje geraken er meer details bekend over ‘Eurosong’, de formule waarmee de openbare omroep begin volgend jaar op zoek gaat naar een deelnemer voor het Eurovisiesongfestival. Zeven kandidaten zullen het tegen elkaar opnemen. Wie dat zijn, is voorlopig nog een goed bewaard geheim.

Wie het alvast niet wordt, is zanger Jelle Cleymans. Verrassend, aangezien de musicalster in 2004 zijn kans waagde met het ter ziele gegane Spring. De groep bracht toen het nummer 'Jan Zonder Vrees'.

“Dat is toen heel zwaar afgekraakt door Marcel Vanthilt onder andere”, vertelt Jelle tijdens een interview met HLN Showbits. Al is dat niet de echte reden waarom Jelle afziet van een nieuwe deelname aan ‘Eurosong’.

“Ik vrees dat ik daar zou doodgaan van de zenuwen”, geeft Jelle eerlijk toe. “Als ik zou weten dat er miljoenen mensen aan het kijken zijn. Ik ben daar meestal niet zo goed in.”

Fans van Jelle hoeven echter niet te treuren, ze kunnen hun idool binnenkort immers aan het werk zien in ‘Vergeet Barbara’, de feelgood musical van Studio 100.