Peter Goossens: "120 à 150 euro per man, dat zijn brasserieprijzen tegenwoordig"

door: MRO
Peter Goossens
Afbeelding bron: Photonews

Peter Goossens zette zijn schouders onder La Rigue, een nieuw restaurant in Knokke-Heist. In recensies gaat het al eens over de prijzen in het restaurant, maar daarover is de bekende chef duidelijk.

"In La Rigue betaal je gemiddeld 120 à 150 euro per man. Dat zijn geen sterrenzaakprijzen maar brasserieprijzen tegenwoordig", zegt Peter Goossens in Nina, de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws.

Volgens Goossens is het niet meer mogelijk om deftig op restaurant te gaan aan een goedkope prijs. "Op restaurant gaan voor 50 euro? No way, die tijden zijn voorbij."

"Ofwel kies je om in een fantastisch decor te komen zitten en iets meer te betalen, ofwel kies je om op de dijk op een plastic stoel te zitten."

"Alle dagen op restaurant gaan is niet mogelijk, maar als je gaat kies dan voor goed en kwalitatief. het is soms beter dat je iets meer uitgeeft maar lekker eet dan dat je elke dag een spaghetti gaat eten."